Skip to main content

Wij beschikken over gedreven en
flexibele vakmannen voor ieder mogelijke klus.

Het verhaal van

.

Wij van Timmers verkeer zijn net als het merendeel van onze medewerkers jong en ambitieus, een fris geluid in de markt.

We pretenderen niet de allergrootste of de allerbeste te zijn, we bestaan pas 4 jaar, maar onze belangrijkste doelstelling is wel om één van de beste te worden.

We willen synoniem staan voor kwaliteit, hierin investeren we veel tijd, door middel van opleidingen, cursussen & kwaliteitscontroles. Onze verkeersregelaars zijn allemaal voorzien VCA,GPI en natuurlijk een landelijke aanstelling, daarnaast hebben de meeste verkeersregelaars de cursus Verkeersregelaar 9101(VKR-TVM) gevolgd.

Dat ze voorzien zijn van alle bijbehorende PBM’s om hun werk veilig uit te voeren is vanzelfsprekend, als sociaal betrokken bedrijf doen we er alles aan om de veiligheid van onze mensen te borgen.

We besteden ook veel aandacht aan werkhouding en gedrag, als vertegenwoordiger, en vaak eerste aanspreekpunt, van onze opdrachtgevers willen we een goede gastheer zijn richting publiek.

Een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers is altijd ons streven, we willen een goede dienstverlening bieden tegen een marktconform tarief.
Belangrijk vinden we kritiek en feedback, zowel positieve als negatieve, voor ons belangrijke leer momenten.

Joris Timmers

Algemeen directeur

Janyck Olbina

Hoofd Infra

Hawar Abdullah

Hoofd Event

Contactgegevens

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon
078 204 90 31

E-mail
[email protected]